AcarZero συσκευή δωματίου

AcarZero συσκευή δωματίου

acarzero για το δωμάτιο

Ηλεκτρικός ελεγκτής ακέρεων σκόνης ιδανικός για δωμάτια.

Ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα ακάρεα της σκόνης.

AcarZero ™ HOME είναι η ιδανική λύση για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης στο σπίτι: είναι μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και δεν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες ή βιοκτόνα.

AcarZero ™ HOME είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και έχει κάλυψη περίπου 90 κυβικά μέτρα. Σας προτείνουμε αφήνοντας τη μονάδα ανοικτή έχετε εγκατάσταση μιας συσκευής σε κάθε δωμάτιο, όπου οι πάσχοντες από αλλεργίες περνούν οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

acarzero για το δωμάτιο

 • Αποτελεσματικό
 • Φιλικό προς το περιβάλλον
 • Μη τοξικό
 • Χωρίς Χημικά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μεταφορικά βάσει όγκου

Όγκος [(ΜxΠxΥ)/1000] Αττική εντός ζώνης * Εκτός ζώνης
Λιγότερο από 250cm3 5€ 5€
250cm3 έως 400cm3 Δωρεάν 8€
400cm3 έως 500cm3 Δωρεάν 10€
500cm3 έως 600cm3 Δωρεάν 13€
600cm3 έως 1200cm3 Δωρεάν 16€
Περισσότερο από 1200cm3 Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης

 

Πληροφορίες

 

Ο όγκος υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας το μήκος επί το πλάτος που επιλέχθηκε, επί το μέγιστο ύψος και όλο δια χίλια. Παράδειγμα (90 πλάτος x 180 μήκος x 19 ύψος) /1000 = 307,8 cm3

 

* Η Αττική εντός ζώνης της μεταφορικής μας υπολογίζεται περίπου στα 20km από την έδρα μας.
Τα μεταφορικά έχουν οριστεί σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό σας κώδικα.


Πανεπιστημιακός έλεγχος αποτελεσματικότητας
 

Η αποτελεσματικότητα της συσκευής AcarZero ™ δοκιμή Εργαστήριο Ιατρικής acarzero Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων - Κτηνιατρική Σχολή Ιατρικής Επιστήμης - Πανεπιστήμιο Camerino, που εδρεύει στην πόλη Macerata της Ιταλίας.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Camerino της Ιταλίας, χαρακτηρίζει την ακαρεοκτόνο ηλεκτρική συσκευή AcarZero ™, απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα και έχει επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά της σε περιβάλλοντα που είναι γνωστό ότι έχουν ακάρεα σκόνης, μειώνοντας τη συγκέντρωσή τους με επακόλουθο την μείωση της παραγωγής βλαβερών αλλεργιογόνων και όταν εγκαθίσταται σε ένα υγιές περιβάλλον, αποτρέπει στα ακάρεα να αποικίσουν την περιοχή. Τα μηχανικά ηχητικά κύματα που εκπέμπονται σε συχνοτήτα 40.000 Hz η οποία δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί όμως είναι αρκετά ενοχλητικά στα ακάρεα της σκόνης, παρεμβαίνουν στον κύκλο αναπαραγωγής και σίτισής τους με τρόπο που μειώνει τον πληθυσμό τους και παράλληλα την ποσότητα των αλλεργιογόνων περιττωμάτων τους.
 

Αντιαλλεργικά τεστ για ακάρεα Ιταλία

AcarZero συσκευή πρίζας για το δωμάτιο.

Ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα ακάρεα της σκόνης ιδανική για το χώρο σας.

acarzero για το δωμάτιο

 • Κατασκευαστής: AcarZero™
 • Κωδικός Προϊόντος: 045104
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 48,00€
Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις για τα AcarZero
1. Τι είναι το AcarZero ™;

Το AcarZero ™ είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που είναι απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Μπορεί να μειώσει σημαντικά τις συγκεντρώσεις των ακάρεων της σκόνης που έχουν ήδη μολύνει στρώματα και μαξιλάρια και να τους αποτρέψει από το να αποικίσουν σε υγιές περιβάλλον. Επιπλέον, το πράττει χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία.

2. Πώς λειτουργεί η συσκευή AcarZero ™;

Ο AcarZero ™ ηλεκτρονικός ελεγκτής ακάρεων της σκόνης που εκπέμπει ηχητικά κύματα πλέον κοινώς γνωστά ως ''υπέρυχοι '', είναι κύματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά από το ανθρώπινο αυτί. Ωστόσο, είναι αρκετά ενοχλητικά με τα ακάρεα της σκόνης: ζευγαρώνουν λιγότερο, χάνουν την όρεξή τους και, κατά συνέπεια, πεθαίνουν .

3. Πόσο καιρό παίρνει το AcarZero ™ για να επιτύχει τα αποτελέσματά του;

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αμέσως! Το AcarZero ™αποτρέπει αμέσως τα ακάρεα της σκόνης από το να αποικίσουν σε υγιές περιβάλλον και αυτό να παραμείνει ελεύθερο από τα ακάρεα της σκόνης. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να εφαρμόζεται ακόμη και σε νέα στρώματα και μαξιλάρια. Αντίθετα, σε δωμάτια που είναι ήδη μολυσμένα με τα ακάρεα της σκόνης, ενώ έχει αρχίσει να λειτουργεί αμέσως, το μέγιστο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί περίπου 90 ημέρες μετά την εγκατάσταση. Παρ 'όλα αυτά, όπως αποδεικνύεται από το Εργαστήριο Ιατρικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Camerino, Italy, μόλις 50 ημέρες μετά την ενεργοποίηση μια δραματική μείωση παρατηρείται στον πληθυσμό των ακάρεων της σκόνης και συνεπώς στην πηγή αλλεργικών αντιδράσεων.

4. Ποια είναι τα κύματα υπερήχων;

Τα κύματα υπερήχων είναι μηχανικά ηχητικά κύματα. Με άλλα λόγια, απλά δονούν τον αέρα όπως σε ένα κανονικό ήχο, μια μελωδία, την ανθρώπινη φωνή, ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα, η μόνη διαφορά είναι ότι εμπίπτουν σε μια περιοχή συχνοτήτων (περίπου 40.000 Hz) και ότι το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τα αντιληφθεί. Στην πραγματικότητα, το ανθρώπινο αυτί μπορεί, υπό τις καλύτερες συνθήκες (στο αυτί ενός παιδιού), να αντιληφθεί τους ήχους που κυμαίνονται μεταξύ 16 και 18.000 Hz.

5. Είναι τα κύματα υπερήχων επικίνδυνα;

Από τη στιγμή που είναι απλά δόνησεις του αέρα, τα κύματα υπερήχων δεν έχουν καμία σχέση με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - όπως και τα ραδιοκύματα που εκπέμπονται από τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, Wi-Fi, κλπ.) - και ως εκ τούτου δεν μπορούν καν να προκαλέσουν παρεμβολές σε τυχόν ηλεκτρονικά. Έτσι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα κύματα υπερήχων που εκπέμπονται από τις συσκευές AcarZero ™ είναι απολύτως ασφαλές, ακόμη και για όσους φορούν βηματοδότη ή άλλες συσκευές και για τα κατοικίδια ζώα.

6. Μπορεί η συσκευή AcarZero ™ να διαταράξει το σκύλο ή τη γάτα μου;

Τα μηχανικά ηχητικά κύματα που εκπέμπονται από τις συσκευές AcarZero ™ δεν προκαλούν καμιά διαταραχή και είναι απόλυτα ασφαλή, ακόμη και για τα κατοικίδια ζώα τα οποία, όπως και οι άνθρωποι, δεν μπορούν να τους ακούσουν. Ορισμένες συσκευές PILLOW AcarZero ™ ελέγχθηκαν με την εφαρμογή τους στα περιλαίμια που φοριούνται από μερικά διαφορετικά είδη των σκύλων: Siberian Husky, Ντόμπερμαν, Irish Setter και Cavalier King Charles Spaniel. Σε όλες τις περιπτώσεις, κανένα από τα ζώα δεν έδειξε σημάδια ερεθισμού όταν πλησιάζαν τη συσκευή ή όταν τα φορούσαν στα περιλαίμια τους για αρκετές εβδομάδες. Ως εκ τούτου, έχει αποδειχθεί εμπειρικά ότι οι συσκευές AcarZero ™ ΔΕΝ επηρεάζουν κατά κανένα τρόπο τα οικιακά κατοικίδια ζώα. Πράγματι, αν και δεν έχουμε τονίσει αυτό το σημείο, οι συσκευές AcarZero ™ μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες όχι μόνο για την καταπολέμηση των ακάρεων της σκόνης, αλλά και τα τσιμπούρια, επίσης, δεδομένου ότι ανήκουν σε μια υπόταξη των ακάρεων (Ixodida, η οποία περιλαμβάνει τρεις οικογένειες τσιμπούριών).

7. Μπορεί η συσκευή BED AcarZero ™ να εγκατασταθεί σε κάθε στρώμα;

Όχι, η συσκευή BED AcarZero ™ μπορεί να εγκατασταθεί σε στρώματα ταιριάζει με τη δίοδο αέρα EasyLink ™.

8. Μπορεί η συσκευή PILLOW AcarZero ™ να χρησιμοποιηθεί στο ήδη υπάρχον μαξιλάρι μου;

Βεβαίως! Απλά καλύψτε το μαξιλάρι σας με την antiacaro AcarZero™ μαξιλαροθήκη πυκνής ύφανσης με υποαλλεργικά υφάσματα με ειδικές τρισδιάστατες ογκομετρικές ταινίες και πλαϊνη τσέπη που συγκρατεί την συσκευή AcarZero™ PILLOW.

9. Πόσες συσκευές BED AcarZero ™ πρέπει / μπορώ να εγκαταστήσω στο στρώμα μου;

Ο αριθμός των συσκευών που θα εγκατασταθεί εξαρτάται από το μέγεθος του στρώματος και του αριθμού των πασχόντων από αλλεργίες, που το χρησιμοποιούν.

Στην περίπτωση ενός ενιαίου στρώματος κρεβατιού, προτείνουμε την εγκατάσταση της συσκευής BED AcarZero ™ σε μία από τις πλευρές πλησιέστερα στο κεφάλι του ατόμου (την πιο ακάλυπτη πλευρά).
Στην περίπτωση ενός διπλού κρεβατιού που χρησιμοποιείται από έναν μόνο πάσχων από αλλεργία, σας συστήνουμε να το εγκαταστήσετε στην πλευρά όπου εκείνος κοιμάται, στο σημείο που βρίσκεται πλησιέστερα στο κεφάλι του ατόμου.
Στην περίπτωση ενός διπλού κρεβατιού, όπου και οι δύο χρήστες υποφέρουν από αλλεργίες, σας συνιστούμε να το εγκαταστήσετε και στις δύο πλευρές, και πάλι τοποθετούμε τις συσκευές σε σημεία που βρίσκονται πλησιέστερα στο κεφάλι τους.
Ο αριθμός των συσκευών BED AcarZero ™ που μπορεί να εγκατασταθεί εξαρτάται από τον αριθμό των συνδέσεων EasyLink ™ που έχει το στρώμα (Ορισμένα μοντέλα έχουν δύο, μερικά έχουν ακόμη και τέσσερις).

10. Πρέπει να εγκαταστήσω μια συσκευή HOME AcarZero ™ σε κάθε δωμάτιο;

Η συσκευή HOME AcarZero ™ καλύπτει αποτελεσματικά μέχρι 90 κυβικά μέτρα του ανοιχτού χώρου. Δεδομένου ότι αυτά είναι απλά μηχανικά ηχητικά κύματα, δεν μπορούν να περάσουν μέσα από τοίχους ή κλειστές πόρτες. Από τη στιγμή που η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, τα μηχανικά ηχητικά κύματα που εκπέμπονται και σιγά-σιγά απλώνονται μέσα στο δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένα, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα το δωμάτιο θα κορεστεί από αυτά και θα αρχίσουν να επεκτείνονται όπου ο αέρας περνά (όπως ακριβώς συμβαίνει με τον ήχο). Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε τη συσκευή HOME AcarZero ™ σε κάθε δωμάτιο που θέλετε να καθαρίσει ή να διατηρηθεί καθαρό από τα ακάρεα της σκόνης.

11. Οι συσκευές AcarZero ™ αντικαταστούν την γνωστή προληπτική ιατρική που συνιστάται σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες από τα ακάρεα της σκόνης;

Όχι, οι συσκευές AcarZero ™ σε καμία περίπτωση δεν αντικαταστούν, αλλά έρχονται να προστεθούν στις κατευθυντήριες γραμμές που εκδίδονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις συστάσεις που πρέπει πάντοτε να ακολουθούνται προκειμένου να εξασφαλίζετε το μέγιστο από τη συσκευή σας AcarZero ™ και να μην ακυρώνετε τα αποτελέσματά της.

12. Ποια είναι η καλύτερη δυνατή άμυνα ενάντια στα ακάρεα της σκόνης για όσους υποφέρουν σοβαρά από αλλεργίες;

Δεδομένου ότι το δωμάτιο όπου το άτομο περνά τον περισσότερο χρόνο είναι η κρεβατοκάμαρα, πριν προχωρήσουμε στα άλλα δωμάτια, ο αγώνα σας ενάντια στα ακάρεα της σκόνης θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό το δωμάτιο και ειδικότερα στο κρεβάτι.
Πέρα από το να ακολουθείτε τις οδηγίες που συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είναι πάνω απ όλα σκόπιμο να αφαιρείτε το κάλυμμα του στρώματος και να το πλένετε (αν αυτό είναι δυνατό) ή να το αντικαταστήσετε.
Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, σκουπίστε την επιφάνεια και τις πλευρές με ηλεκτρική σκούπα που ταιριάζει με ένα φίλτρο ΗΕΡΑ.
Για να προληφθεί η όποια καταστροφή στο κάλυμμα του στρώματος, η ηλεκτρική σκούπα θα πρέπει να τρέχει σε μια μικρότερη ισχύ, δηλαδή κάτω από 1.000 Watts. (Η AcarZero ™ έχει αναπτύξει μια σκούπα ειδικά σχεδιασμένη για την επένδυση των στρωμάτων, την σκούπα aspirac.) Αντ' αυτού, αν έχετε αγοράσει ένα καινούργιο στρώμα, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο που αποτελείται από συνθετικά υλικά. Θα πρέπει να είναι δυνατή η αφαίρεση και να μπορείτε να αντικαταστήτε το κάλυμμα του στρώματος και το ίδιο το στρώμα θα πρέπει να διαθέτει το σύστημα του EasyLink ™ εξαερισμού έτσι ώστε η BED AcarZero ™ να μπορεί να εγκατασταθεί.
Ως ελάχιστη κίνηση πρόληψης, το μαξιλάρι πρέπει να περικλείεται σε κάλυμμα, καλύτερα αν ταιριάζει με μια συσκευή PILLOW AcarZero ™ δεδομένου ότι είναι το στοιχείο που έρχεται σε επαφή με τις αναπνευστικές οδούς. Τέλος, η χρήση μιας συσκευής HOME AcarZero ™ σας επιτρέπει να επεκτείνετε την προστασία από τα ακάρεα της σκόνης σε ολόκληρο το νοικοκυριό.

Εφαρμόζεται πάνω σε ένα ευρύτερο φάσμα, που εκτείνεται σε όλο τα έπιπλα οικιακής χρήσης όπως τις κουρτίνες, τα χαλιά, τις κουβέρτες και σε άλλα οικιακά περιβάλλοντα όπου όποιος υποφέρει από την αλλεργία ζει και περνάει τον χρόνο του.

13. Ποια είναι τα 4 επίπεδα της άμυνας που συνιστάται από την AcarZero ™ για την κρεβατοκάμαρα;

Η AcarZero ™ εντοπιζει σε 4 επίπεδα στρατηγική για μια αποτελεσματική άμυνα κατά των ακάρεων της σκόνης στην κρεβατοκάμαρα. Εάν οι αλλεργίες είναι ιδιαίτερα σοβαρές, θα ήταν καλύτερο να εφαρμόστουν και τα 4.

 • Επίπεδο 1 άμυνας: επιλέξτε ένα υποαλλεργικό στρώμα - αυτό είναι ένα στρώμα που αποτελείται από συνθετικά υλικά και να το κάλυμμα του να μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.
 • Επίπεδο 2 άμυνας: την ενσωμάτωση στο στρώμα ένος αμυντικού συστήματος BED AcarZero ™, το οποίο θα καταστεί πλήρως συμβατό με το πατενταρισμένο σύστημα στερέωσης EasyLink ™ στο στρώμα.
 • Επίπεδο 3 της άμυνας : αύξηση του βαθμού προστασίας, καλύπτοντας το μαξιλάρι σας με μια antiacaro μαξιλαροθήκη AcarZero ™ που σχεδιάστηκε για να συγκρατεί σωστά τη συσκευή PILLOW AcarZero ™.
 • Επίπεδο 4 της άμυνας: επιτυχία κορυφαίου επίπεδου προστασίας, με την ενσωμάτωση και χρήσης της συσκευής HOME AcarZero ™ για την προστασία του περιβάλλοντος των νοικοκυριών.
14. Γιατί πρέπει να δηλώσω τη συσκευή μου AcarZero ™ on-line;

Ενώ η συσκευή HOME AcarZero ™ τροφοδοτείται από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, το BED AcarZero ™ και PILLOW είναι μονάδες που τροφοδοτούνται από μπαταρίες που διαρκούν περίπου 10 μήνες. Μόλις παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αντικατασταθούν . Και δεδομένου ότι οι συσκευές δουλεύουν σιωπηλά, μπορεί εύκολα να ξεχάσετε ! Όταν οι μπαταρίες αρχίζουν να εξασθενούν, η AcarZero ™ παίρνει την πρωτοβουλία να σας στείλει ένα e-mail υπενθύμισης στη διεύθυνση που μας παρέχετε. Κατά την εγγραφή σας σε αυτό το site, θα σας ζητηθεί να αναφέρετε ποια συσκευή χρησιμοποιείτε, διότι αν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία που έχουν εγκατασταθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, μπορεί να είναι δύσκολο για σας να προσδιορίσετε εκείνη που πρέπει να αντικατασταθεί. Επιπλέον, θα σας ζητήσει επίσης να δηλώσετε από πού αγοράσατε τη μονάδα, διότι, εν καιρώ, μπορεί να ξεχάσετε.

15. Εγκατέστησα μια συσκευή AcarZero ™ πριν από λίγες ημέρες, αλλά δεν έχω δει καμία βελτίωση.

Όπως αποδεικνύεται από το Εργαστήριο Ιατρικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο του Camerino της Ιταλίας, η μέγιστη δράση επιτυγχάνεται εντός 90 ημερών μετά την εγκατάσταση. Ωστόσο, μόλις 50 ημέρες μετά την ενεργοποίηση, μπορείτε να δείτε μια δραματική μείωση του πληθυσμού των ακάρεων της σκόνης και συνεπώς της πηγής των αλλεργικών αντιδράσεων.

16. Πόσο μπορεί να αντέξει στο χρόνο μια συσκευή AcarZero ™; Πρέπει να παραμένει ενεργοποιημένη τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα;

Η BED AcarZero ™ και οι συσκευές PILLOW AcarZero ™ δουλεύουν με μπαταρία.
Από την στιγμή που ενεργοποιηθούν δεν θα πρέπει ποτέ να τεθούν εκτός λειτουργίας και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 10 μήνες. Η συσκευή HOME AcarZero ™, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία στα δωμάτια, δεν χρειάζεται αντικατάσταση, επειδή είναι ηλεκτρική (220V). Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτές οι συσκευές πρέπει πάντα από τη στιγμή που ενεργοποιούνται να παραμένουν ενεργοποιημένες μέρα και νύχτα, δεν πρέπει ποτέ να είναι απενεργοποιημένες. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στα ακάρεα της σκόνης. Τα αποτελέσματα της επίδρασής τους είναι ότι διαταράσουν τα ακάρεα όταν εκείνα έρχονται σε επαφή για το ζευγάρωμα τους, χάνουν την όρεξή τους και κατά συνέπεια οδηγούνται στο θάνατο.
Και αυτές οι συσκευές είναι εντελώς αθόρυβες: ο κίνδυνος είναι ότι έυκολα τις ξεχνάμε ... Γι' αυτό προτείνουμε καταχώρηση!

17. Εάν η συσκευή AcarZero Home βρίσκεται πίσω από μια κουρτίνα ή ένα κομοδίνο, θα λειτουργεί ούτως ή άλλως;

Για να εξασφαλιστεί το μέγιστο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε την εγκατάσταση της συσκευής HOME AcarZero ™ σε μια θέση που είναι όσο το δυνατόν, χωρίς εμπόδια στην άμεση γύρω περιοχή που πιθανώς θα εμποδίσουν τη διανομή των μηχανικών ηχητικών κυμάτων που πρέπει σιγά-σιγά να διαδίδονται μέσα στο δωμάτιο και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα αφού κορεστεί το δωμάτιο να επεκταθούν όπου ο αέρας περνά (όπως ακριβώς συμβαίνει με τον ήχο). Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε τον περιορισμό του αριθμού των εμποδίων μεταξύ της συσκευής και το χώρου του δωματίου, εμποδίων που μπορούν να απορροφήσουν τα ηχητικά κύματα.

Στρώμα Filiolatex 18 7 με 10 ημέρες
Filiolatex 18 φυσική ελαστικότητα και ανατομικότητα. Θέλετε το στρώμα σας να είναι Late..
519,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 418,55€
Υπόστρωμα King 7 με 10 ημέρες
Υπόστρωμα King εμπειρία ύπνου Το υπόστρωμα King είναι μια βάση υψηλής αντοχής σ..
230,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 185,48€
Bebbe Αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος Νέο 3 με 4 ημέρες
Bebbe Αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος Καπιτονέ βαμβακερό προστατευτικό στρώματος..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€
Στρώμα Vivere Gold 3 με 4 ημέρες
Vivere Gold ξαπλώνοντας στα σύννεφα... Ανατομικό στρώμα με πυρήνα ελατηρίων τύπου pocke..
319,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 257,26€
Υπόστρωμα Star h-line 7 με 10 ημέρες
Υπόστρωμα Star h-line μια προσιτή πολυτέλεια Το υποστρώμα star είναι απλή και π..
190,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 153,23€