Στρώμα Airline Delight - Metzeler

30 με 40 ημέρες Στρώμα Airline Delight - Metzeler

Airline Delight Metzeler

Αν από ένα στρώμα ζητάτε πολυτέλεια, άνεση και αντοχή, η σειρά Airline της Metzeler είναι η μόνη επιλογή. To Airline Delight, είναι ένα στρώμα συστήματος πολλαπλών ζώνων υποστήριξης του σώματος που αναπνέει. Προσαρμόζεται στο σώμα σας και το υποστηρίζει σωστά. Θα κοιμηθείτε καλά και θα ξυπνήσετε καλύτερα από ποτέ. Μην ξεχνάτε πως είστε μοναδικοί και χρειάζεστε ένα στρώμα που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Airline Delight, Βρείτε την τέλεια ισορροπία. Τέλειο στον ύπνο όπως και αν κοιμάστε.. metzeler

 Kάλυμμα Ultra Fresh Silpure με επένδυση Hypersoft Επένδυση με 20 mm Hypersoft σε στρωματόπανο Ultra Fresh Silpure. Το Silpure ανήκει στη νέα γενιά αντιβακτηριδιακών επεξεργασμένων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, η οποία χρησιμοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του αργύρου, φύλακα της υγιεινής στα στρώματα. Εξουδετερώνει την οσμή που προκαλούν τα επιβλαβή βακτήρια και διατηρεί τη φρεσκάδα στο στρώμα. Ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα το Ultra Fresh Silpure διατηρεί την αντιβακτηριακή και αντιστατική δράση του για μια άνετη εμπειρία ύπνου. Σε συνδυασμό με το εύπλαστο αφρώδες υλικό Hypersoft εξασφαλίζεται μεγάλη αντοχή στο κάλυμμα του στρώματος με μοναδική απαλότητα στο άγγιγμα που ανεβάζει με την σειρά του την εμπειρία του ύπνου σας στην αίσθηση της πολυτέλειας.

 • Ανώστρωμα άνεσης υψηλής ποιότητας κρύου αφρού, Comfort Base Rubex® Duo Cell. Το Rubex ® Duo Cell , με δομή από 50% μικρότερων και μεγαλύτερων πόρων είναι υψηλής ποιότητας κρύος αφρός που προσφέρει μοναδική αίσθηση στο σώμα.metzeler Rubex® Duo CellΟι μεγάλοι πόροι στην πίεση που ασκείται από το σώμα ανταλλάσουν με ανακούφιση, οι μικροί πόροι λειτουργούν για να επιτρέπουν μια απαλή υποστήριξη στην πίεση που τους ασκείται. Σε διαμήκη διασύνδεση πολλαπλών ζωνών και σε συνδυασμό με τα κανάλια αέρος δίνει εύκολη προσαρμογή στο σχήμα του σώματός σας. Επιλέξιμο σε βαθμούς σκληρότητας Η2 ( μαλακό ), H3 (ημίσκληρο ), H4 ( σκληρό) ή H5 ( πολύ σκληρό ). Αφού επιλέξετε την διάσταση που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε και το βαθμό σκληρότητας που σας ταιριάζει. Η επιλογή σας όμως θα θέλαμε να προσέξετε πως πρέπει να στηρίζεται στο σωματότυπό σας. Για παράδειγμα εάν έχουμε αρκετά κιλά θα πρέπει να επιλέξουμε μεγαλύτερο βαθμό σκληρότητας. Για παιδιά ή ενήλικες με όχι ιδιαίτερα μεγάλη σωματική διάπλαση είναι καλό να επιλέγετε τους μικρότερους βαθμούς σκληρότητας.
 • Καινοτομία easy entrance seat edge.
 • Το ελαφρώς ενισχυμένο περιμετρικό πλαίσιο του στρώματος εξασφαλίζει άνεση και μεγαλύτερη ευκολία στο κάθισμα και στο σήκωμα μας από το κρεβάτι.
 • Κανάλια Αέρος τεχνολογίας Rubex Tubes ® Τα κανάλια αέρος τεχνολογίας Rubex Tubes ® είναι η καρδιά αναπνοής σε κάθε στρώμα Metzeler Airline και σχηματίζουν ένα κάθετο σύστημα καναλιών για καλύτερη ροή του αέρα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι πλήρως ενσωματωμένα στο ανώστρωμα και συνεπώς εγγυούνται απόλυτη εργονομία. H ποσότητα ιδρώτα που αποβάλλεται από το ανθρώπινο σώμα και απορροφάται από το στρώμα μπορεί να φτάσει τα 200 lt το χρόνο. Χάρη στο σύστημα των ειδικά προσαρμοσμένων κυλίνδρων Rubex Tubes ®, αυτή η υγρασία αποβάλλεται μέσα από τα κάθετα κανάλια αέρος σε αξιοσημείωτο χρόνο.

Αεραγωγοί 

lga metzeler

Οι ενσωματωμένοι αεραγωγοί επιτρέπουν έναν πρόσθετο κατακόρυφο αερισμό του στρώματος και υποστηρίζουν τα κανάλια αέρος στην κυκλοφορία του αέρα. Μαζί συντελούν και ολοκληρώνουν τη βέλτιστη διαχείριση εξαερισμού.

 • Συνιστάται για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Ζακάρ καπιτοναρισμένο ύφασμα.

Έχουμε επένδυση από ζακάρ καπιτοναρισμένο ύφασμα. Συνδυάζονται όμως και με θήκες αφαιρούμενων και πλενόμενων υφασμάτων.

Στρώματα - ελατήριο τύπου bonell

Στρώματα -φερμουάρ ώστε να γίνεται εύκολα η επιβεβαίωση των υλικών

Διαθέτει και φερμουάρ ώστε να γίνεται εύκολα η επιβεβαίωση των υλικών μας.

Στρώματα ύψος 22 cm

Τελικό ύψος 22cm.

Στρώματα - 10 χρόνια εγγύηση

Αυτό το προϊόν έχει 10 χρόνια εγγύηση.

Ύφασμα
Ύφασμα Στρώματος Βαμβάκι
Αξεσουάρ
Χειρολαβές Ναι
Εξαεριστήρες Ναι
Εγγυήσεις
Εγγύηση 10 Χρόνια

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μεταφορικά βάσει όγκου

Όγκος [(ΜxΠxΥ)/1000] Αττική εντός ζώνης * Εκτός ζώνης
Λιγότερο από 250cm3 5€ 5€
250cm3 έως 400cm3 Δωρεάν 8€
400cm3 έως 500cm3 Δωρεάν 10€
500cm3 έως 600cm3 Δωρεάν 13€
600cm3 έως 1200cm3 Δωρεάν 16€
Περισσότερο από 1200cm3 Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης

 

Πληροφορίες

 

Ο όγκος υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας το μήκος επί το πλάτος που επιλέχθηκε, επί το μέγιστο ύψος και όλο δια χίλια. Παράδειγμα (90 πλάτος x 180 μήκος x 19 ύψος) /1000 = 307,8 cm3

 

* Η Αττική εντός ζώνης της μεταφορικής μας υπολογίζεται περίπου στα 20km από την έδρα μας.
Τα μεταφορικά έχουν οριστεί σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό σας κώδικα.

πως μετράμε τις διαστάσεις του στρώματος

Οι διαστάσεις του στρώματος είναι σημαντικό να είναι οι σωστές.

 • Χρησιμοποιούμε πάντοτε μέτρο (ξύλινο ή πασέτο αλουμινίου) ποτέ μα ποτέ όμως δεν θα χρησιμοποιούμε μεζούρα ραπτικής.
 • Δεν μετράμε ποτέ το παλιό μας στρώμα γιατί μπορεί να έχει υποστεί σοβαρές παραμορφώσεις με την πάροδο του χρόνου.
 • Μετράμε πάντοτε το εσωτερικού της θέσης που ακουμπά και στηρίζεται το στρώμα μας.
 • Μετράμε (χωρίς να αφήνουμε αέρα) και το μήκος και το πλάτος της επιφάνειας.

 


 

Κάποιες φορές θα πρέπει να προσέχουμε την ιδιαιτερότητα του κρεβατιού μας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουμε ένα πάρα πολύ χαμηλό κεφαλάρι στο οποίο η χρήση ενός στρώματος με πολύ μεγάλο ύψος να καταστρέφει την αισθητική του.

 

Είναι σημαντικό λοιπόν, να έχουμε μετρήσει και το ύψος του κεφαλαριού. Άλλες φορές χρειαζόμαστε στρώμα που τοποθετείται ως βοηθητικό κάτω από το κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό, που και εκεί τις περισσότερες φορές το τελικό ύψος είναι δεσμευτικό. Δίνοντας τις καθαρές διαστάσεις, κατασκευάζεται το στρώμα με έναν αέρα 2 πόντους, τον οποίο ως κατασκευαστές αφήνουμε και ως προς το πλάτος αλλά και ως προς το ύψος.

Σε κάθε περίπτωση αν το βρίσκετε πολύ δύσκολο να πάρετε τα σωστά μέτρα μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια μας. Θα βρεθούμε σύντομα κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Airline Delight Metzeler

Αν από ένα στρώμα ζητάτε πολυτέλεια, άνεση και αντοχή, η σειρά Airline της Metzeler είναι η μόνη επιλογή. To Airline Delight, είναι ένα στρώμα συστήματος πολλαπλών ζωνών υποστήριξης του σώματος που αναπνέει.

 • Κατασκευαστής: Metzeler
 • Κωδικός Προϊόντος: 01501
 • Διαθεσιμότητα: 30 με 40 ημέρες
 • 2.356,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Κρεβάτι Rottel 7 με 10 ημέρες
Κρεβάτι Rottel ανάλαφρο design Εργονομικό κρεβάτι exclusive design, κεφαλά..
349,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 281,45€
AcarZero υποαλλεργική μαξιλαροθήκη. Υποαλλεργική μαξιλαροθήκη AcarZero ε..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€
Στρώμα Event 3 με 4 ημέρες
Event o πρωταθλητής της οικονομίας. Ανήκει στα απλά ημίσκληρα στρώματα και προσφέρει τι..
117,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 94,35€
Μαξιλάρι wool & filiolatex Ανατομικό μαξιλάρι από φυσικά υλικά. Το εξωτερικό κάλυμμα είναι 10..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€
Στρώμα Vivere Platinum 3 με 4 ημέρες
Vivere Platinum βρείτε την τέλεια ισορροπία. Τέλειο στον ύπνο όπως και αν κοιμάστε ... ..
709,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 571,77€