Στρώματα αφρού μνήμης, αισθανθείτε τα να σας αγκαλιάζουν!

Από Έφη 26/04/2017 0 Σχόλια Εμπειρία & Ύπνος,

Στρώματα αφρού μνήμης, αισθανθείτε τα να σας αγκαλιάζουν!

 

 

Ο ύπνος είναι μια σημαντική εμπειρία, με ιδιαίτερη βαρύτητα στη ζωή μας. Δεν έχει μείνει πια σχεδόν κανένα μυστικό για έναν υπέροχο ύπνο.Ξέρουμε πως πρέπει ναΣτρώματα Visco elastic κοιμηθούμε, ξέρουμε πόσο πρέπει να κοιμηθούμε, ξέρουμε πόσο αναγκαίος είναι ο ύπνος στην ζωή μας. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν αποφασίζουμε σωστά για το στρώμα , το μαξιλάρι, το κρεβάτι μας. Είναι αναγκαίο να επιλέγουμε σωστά αλλά και πρότυπα υλικά κατασκευής στα προϊόντα ύπνου. Οι λάθος επιλογές είναι υπεύθυνες για το γεγονός ότι χάνουμε τον ύπνο μας. Χρειαζόμαστε έναν ύπνο που έρχεται να μας χαλαρώσει, να ηρεμήσει το μυαλό μας, και να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα άγχη της ημέρας. Ύπνος είναι να κλείνεις τα μάτια, να ησυχάζει το μυαλό και να ανειρεύεσαι, όχι για να ανησυχείς. Ας μην φορτώνουμε το μυαλό μας με άχρηστες λεπτομέρειες, ας το γεμίσουμε αντίθετα με όμορφες εικόνες. Όσο πιο χαλαροί πάμε για ύπνο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κοιμηθούμε ήρεμα.

 

Στρώματα Visco elastic Επιλέξτε ανατομικά στρώματα με visco elastic foam, πιο γνωστά ως στρώματα αφρού μνήμης. Ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και αισθάνεστε αμέσως άνετα ξαπλώνοντας στο στρώμα σας. Με ένα τέτοιο στρώμα κερδίζετε ποιότητα ύπνου, μέγιστη χαλάρωση και ευεξία. Αν επιδιώκετε απόλυτη ησυχία όταν κοιμάστε, τότε το στρώμα αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Αν πάλι είστε έγκυος τότε απλά θα ξετρελαθείτε και η γιαγιά σας να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσει ένα πραγματικά ξεκούραστο ύπνο. Ξεχάστε τα γυρίσματα κατά την διάρκεια της νύχτας, που κάνετε μόνο και μόνο επειδή προσπαθείτε να βρείτε μια πιο βολική θέση για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Το visco-elastic memory foam θα μειώσει αισθητά τις όποιες προσπάθειες σας. Ελαχιστοποιεί την πίεση που σας ασκείται από το στρώμα. Θα αισθανθείτε μία αίσθηση απαλού gel που μαγικά παρασύρει το σώμα σας στην πιο κατάλληλη στάση ύπνου, όπως και αν κοιμάστε, μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι.

 

Όλα τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό του συγκεκριμένου αφρού είναι από τη φύση τους ιδιαίτερα εύπλαστα και αυτός είναι ο ουσιαστικός λόγος που ο αφρός μπορεί και παίρνει οποιοδήποτε σχήμα σώματος ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται εργονομικά σε αυτό το σχήμα. Το βάρος του σώματος κατανέμεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αίματος. Εξαιτίας ακριβώς της σωστής στήριξης του σώματος κάνει το κρεβάτι μας πολύ πιο αναπαυτικό. Visco memory foam της νέας συλλογής στρωμάτων από την Relax Strom , στρώματα από μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια που θα βρίσκεται πάντα κοντά σας!

 

Τα ανατομικά στρώματα αφρού μνήμης ουσιαστικά αγκαλιάζουντο σώμα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο και δίνουν σωστή υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματος. Δύο άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν με απόλυτη άνεση, καθώς το στρώμα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και απορροφά ακαριαία την αντίδραση της κίνησης.

 

Όλα τα στρώματα visco elastic της συλλογής μας είναι χειροποίητα και αυτό εγγυάται την υψηλή ποιότητα της κατασκευής τους. Μπορούν να είναι πολύ μαλακά, μαλακά, ημίσκληρα, σκληρά αλλά και πάρα πολύ σκληρά. Ο βαθμός σκληρότητας είναι αποκλειστικά και μόνο δικής σας επιλογή.

Αφήστε ένα σχόλιο