Μάθετε για τα στρώματα Latex

Από galex 08/03/2017 1 Σχόλια Εμπειρία & Ύπνος,

Στρώματα από φυσικό και συνθετικό αφρό latex φυσική ελαστικότητα και ανατομικότητα!

Ο ύπνος είναι μια σημαντική εμπειρία, με ιδιαίτερη βαρύτητα στη ζωή μας. Δεν έχει μείνει πια σχεδόν κανένα   Σταση σώματος σε στρώμα latex μυστικό για έναν υπέροχο ύπνο. Ξέρουμε πως πρέπει να κοιμηθούμε, ξέρουμε πόσο πρέπει να κοιμηθούμε, ξέρουμε πόσο αναγκαίος είναι ο ύπνος στην ζωή μας. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν αποφασίζουμε σωστά για το στρώμα , το μαξιλάρι, το κρεβάτι μας. Είναι αναγκαίο να επιλέγουμε σωστά αλλά και πρότυπα υλικά κατασκευής στα προϊόντα ύπνου.

Οι λάθος επιλογές είναι υπεύθυνες για το γεγονός ότι χάνουμε τον ύπνο μας. Χρειαζόμαστε έναν ύπνο που έρχεται να μας χαλαρώσει, να ηρεμήσει το μυαλό μας, και να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα άγχη της ημέρας.

Ύπνος είναι να κλείνεις τα μάτια, να ησυχάζει το μυαλό και να ανειρεύεσαι, όχι για να ανησυχείς. Ας μην φορτώνουμε το μυαλό μας με άχρηστες λεπτομέρειες, ας το γεμίσουμε αντίθετα με όμορφες εικόνες. Όσο πιο χαλαροί πάμε για ύπνο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κοιμηθούμε ήρεμα.

Επιλέξτε ανατομικά στρώματα από φυσικό και συνθετικό αφρό latex. Επιλέξτε φυσική ελαστικότητα και ανατομικότητα. Ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και αισθάνεστε αμέσως άνετα ξαπλώνοντας στο στρώμα σας. Με ένα τέτοιο στρώμα κερδίζετε ποιότητα ύπνου , μέγιστη χαλάρωση και ευεξία. Αν επιδιώκετε απόλυτη ησυχία όταν κοιμάστε, τότε το στρώμα αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Αν πάλι είστε έγκυος τότε απλά θα ξετρελαθείτε και η γιαγιά σας να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσει ένα πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

Ξεχάστε τα γυρίσματα κατά την διάρκεια της νύχτας, που κάνετε μόνο και μόνο επειδή προσπαθείτε να βρείτε μια πιο βολική θέση για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Το latexθα μειώσει αισθητά τις όποιες προσπάθειες σας. Ελαχιστοποιεί την πίεση που σας ασκείται από το στρώμα.

Στρώματα latex Θα αισθανθείτε το στρώμα σας να σας αγκαλιάζει. Κατάλληλο όπως και αν κοιμάστε, μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι. To latex αποτελείται από εκατοντάδες μικροσκοπικές κυψέλες που συντελούν στον αυτόνομο αερισμό του στρώματος. Είναι φυσικό υλικό. Προέρχεται από το γάλα του καουτσουκόδενδρου το οποίο καλλιεργείται στην νοτυοδιτική Ασία. Είναι αντιαλλεργικό και αντιβακτηριακό υλικό. Βιολογικά προπλυμένο. Φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν χάνει την φόρμα του, δεν πετρώνει, υποχωρεί τόσο όσο χρειάζεται για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.
Δεν ζεσταίνει, δεν ιδρώνει και προσαρμόζεται στην θερμοκρασία του σώματος.Filiolatex στρώματα latex της νέας συλλογής στρωμάτων από την Relax Strom , στρώματα από μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια που θα βρίσκεται πάντα κοντά σας!

Τα ανατομικά στρώματα latex ουσιαστικά αγκαλιάζουν το σώμα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο και δίνουν σωστή υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματος.
Δύο άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν με απόλυτη άνεση, καθώς το στρώμα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και απορροφά ακαριαία την αντίδραση της κίνησης.

Όλα τα στρώματα filiolatex της συλλογής μας είναι χειροποίητα και αυτό εγγυάται την υψηλή ποιότητα της κατασκευής τους. Αν το επιλέξετε διαθέτουν ζώνες υποστήριξης του σώματος ανάλογα με το σημείο επαφής του σε σχέση με το σώμα. Μπορούν να είναι μαλακά και ουσιαστικά, ημίσκληρα, σκληρά αλλά και πάρα πολύ σκληρά. Ο βαθμός σκληρότητας είναι αποκλειστικά και μόνο δικής σας επιλογή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους αυτής της κατηγορίας, ώστε να επιλέξετε σωστά το στρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

1 Σχόλια

Τσαπράνη "Αννα:
13/06/2017, 01:27:01 PM
Απάντηση

Ενδιαφέρομαι για μια βάση κρεβατιού με διαστάσεις 1,60 επί 2 μέτρα. Θέλω να τοποθετήσω επάνω δύο μονά 80 επί 2 μέτρα. Τι κόστος περίπου έχει;

Αφήστε ένα σχόλιο