Τι προσφέρουν τα ανεξάρτητα ελατήρια

Από Έφη 08/03/2017 1 Σχόλια Εμπειρία & Ύπνος,

Τα στρώματα με βάση τα pocket spring, παρέχουν πρωτοφανή άνεση που ακολουθεί τη φυσική καμπύλη του σώματος παρέχοντας βέλτιστη ορθοπεδική στήριξη. H άνεση στον ύπνο ανεβαίνει σε ένα νέο επίπεδο.


Τα ανεξάρτητα ελατήρια τυλιγμένα το κάθε ένα ξεχωριστά σε μαλακά αλλά ανθεκτικά ειδικής επεξεργασίας υφάσματα τα οποία επιτρέπουν στα ελατήρια να λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο πάντα όμως σύμφωνα με το μοναδικό σχήμα του σώματος σας. ανεξάρτητα ελατήρια τεστ

Η όλη ιδιαίτερη κατασκευή τους έδωσε και το όνομα τους. Τα αποκαλούμε pocket spring που μεταφράζεται ελατήριο τσέπης αλλά λόγω της λειτουργίας τους τα αποκαλούμε ανεξάρτητα ελατήρια. Κάθε φορά που κινείστε, ανταποκρίνονται άμεσα και ακολουθούν την κίνησή σας. Κάθε pocket spring είναι ελεύθερο να ανταποκριθεί σε μεμονωμένες πιέσεις σε σχέση με τη βαρύτητα που δίνεται σε αυτήν, οδηγώντας σε υποστήριξη στη διαμόρφωση του περιγράμματος του σχήματος του σώματος σας.


Δοκιμές διασφάλισης της ποιότητας των στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια δείχνουν ότι τα στρώματα αυτά δημιουργούν λιγότερη πίεση στο σώμα από οποιοδήποτε άλλο στρώμα με τη κλασσική συστάδα ελατηρίων και βοηθούν πολύ καλύτερα την κυκλοφορία του αίματος. Τα ελατήρια pocket είναι σύμφωνα με το σχήμα του σώματος και το βοηθούν να διατηρεί τη φυσική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και να προωθεί εξίσου την φυσική διανομή πίεσης του σώματος. Αυτό ακριβώς οδηγεί σε ένα άνετο ύπνο με λιγότερες ενοχλήσεις.
 

Συλλογή στρωμάτων pocket springΤα εξαιρετικά χαρακτηριστικά υποστήριξης των στρωμάτων τύπου Pocket Spring παρέχουν πρόσθετη διάρκεια ζωής στα στρώματα και ο συνδυασμός τους με πρότυπα υλικά νέας γενιάς όπως τo foam hypersoft, το visco elastic memory foam και το latex, οδηγεί σε επιπλέον οσφυϊκή υποστήριξη, όπου χρειάζεται περισσότερο. Επιπλέον έχουμε και διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Κάθε στρώμα τύπου Pocket Spring κατασκευάζεται στα μέτρα που θα μας ζητήσετε.

Η επόμενη γενιά στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια τύπου Pocket Spring και micro pocket spring.

1 Σχόλια

Ιωάννης Διαμαντάκης:
30/04/2017, 12:45:16 AM
Απάντηση

Θέλω να πάρω τρία στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια για τους καναπέδες του σαλονιού . Επειδή το σώμα δεν θα ξαπλώνει αλλά θα κάθεται και επομένως η καταπόνηση των ελατηρίων καθημερινά θα είναι μεγάλη , το στρώμα για πόσο χρόνο θα έχει εγγυημένα τη φόρμα του :

Effie:
17/05/2017, 01:31:11 PM

Τα ανεξάρτητα ελατήρια θα αποτυπώσουν πιο έντονα την πίεση που θα δεχτούν σε μεμονωμένα σημεία. Υλικά όπως το visco memory elastic foam και το latex μπορούν να καταπολεμήσουν την καθημερινή καταπόνηση. Θα πρέπει πριν προβείτε στην αγορά των στρωμάτων καθισμάτων να τα δοκιμάσετε, να καθήσετε πάνω και να δείτε αν καλύπτουν τις ανάγκες σας ως καθίσματα και όχι ως στρώματα.

Αφήστε ένα σχόλιο